Bruidstaarten

Texeltaart is gespecialiseerd in Bruidstaarten.

Wij kunnen aan -nagenoeg- al uw persoonlijke wensen voldoen.

Zo kunnen wij aan uw mooiste dag niet alleen een heel bijzonder tintje geven, maar deze ook ’smaakvoller’ maken.

Op het gebied van styling/decoratie en smaken zijn vele opties mogelijk. In een persoonlijk gesprek kunnen alle wensen en mogelijkheden worden besproken. Indien gewenst kan een afspraak worden gemaakt voor een proeverij.

 

De kosten van een proeverij bedragen € 15,- voor koffie of thee met twee proeftaartjes, zodat u alvast kunt voorproeven en weet wat u kunt verwachten. Indien u een taart bestelt wordt dit bedrag in mindering gebracht op de kostprijs, bij een minimum besteding van € 85,-.

Stapeltaarten

Veel van onze taarten zijn stapeltaarten, want een taart bestaande uit twee lagen van bijvoorbeeld 25 + 15 cm ziet er al snel veel leuker uit dan één enkele taart van 35 cm.

 

Taarttopper

Bovenop de bruidstaart wordt veelal een bruidspaar geplaatst, maar vanzelfsprekend zijn er ook andere ideeēn mogelijk; het wordt hier immers zelf gemaakt. U kunt uit ons assortiment kiezen of zelf iets aanleveren.

 

Kosten

Gezien het feit dat elke bruidstaart aan zeer persoonlijke wensen voldoet, is het vanzelfsprekend

onmogelijk om standaardprijzen op te geven. Texeltaart rekent minimaal een bedrag van 3,50 per persoon. De meerprijs wordt dan vastgesteld aan de hand van deze persoonlijke wensen, die bijvoorbeeld kunnen leiden tot meer arbeid of materialen en ingrediënten. Denk hierbij aan suikerbloemen, boetseerwerk, foto’s, of eetbaar kant. Kortom, al het denkbare.

In de portfolio zijn enkele voorbeelden te vinden van reeds gecreëerde bruidstaarten.

 

Vragen of opmerkingen over bruidstaarten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

 

Portfolio Taarten